Összefoglalás

Ha Ön tudja, hogy releváns Önnek egy megtalált kézirat tartalma, de nem érdekli a teljes szöveg, a szóvirágok, formulák, akkor az összefoglalást ajánljuk.

Magyar, német vagy latin szövegét összefoglaljuk magyarul, németül vagy angolul.

Ez részletesen tartalmazni fogja az összes adatot:

  • ki
  • kinek
  • mikor
  • hol
  • kiről, miről, miért

írta az iratot, sokkal bővebb összefoglalás, mint a regeszta.

Az összefoglalásnál nem vész el semmilyen adat, de gyorsabb és olcsóbb, mint a fordítás.

Szakterületünk a történelem, családfakutatás, helytörténet, levéltárak, heraldika, numizmatika, oklevéltan és a kapcsolódó témák. 20 éves fordítási és 25 éves családfakutatói tapasztalatunkkal a lehető legmegbízhatóbban összefoglaljuk szövegeit.

Kéziratok összefoglalásához az átírás is szükséges, amelyről itt olvashat. Ha Ön  átírta kéziratát, annak összefoglalását is vállaljuk az átírás korrektúrázásával együtt, az eredeti irat képének megküldésével.

Iratolvasási eredményeinkről, tanácsainkról, érdekességekről olvashat  blogunkon, valamint megtekintheti „Mi még ezt is lefordítottuk” galériánkat.

Összefoglalási árajánlathoz kérjük, az alábbi űrlappal töltse fel a összefoglalandó fájlt és adja meg elérhetőségét. Ha sürgős a munka, a megjegyzés rovatban adhat meg határidőt.

Kérjük, ha bármilyen információja van a szövegről (pl. hol találta, levéltári jelzet, tartalmi összefoglaló), azt ossza meg velünk a segédanyagok menüpontban, mert így gyorsabban készen leszünk és biztosabb, teljesebb lesz a kiolvasás. Ehhez is tud fájlt feltölteni, például az irat hátoldalát, amelynek nem kötelező kérni a fordítását, de nagyban segíthet.

Minimumár:  5000 Ft.