Fordítás

Bármely történelmi tárgyú szakmai vagy kutatáskor talált magyar, német vagy latin szöveget, forrást lefordítunk magyarra, németre vagy angolra.

Szakterületünk a történelem, családfakutatás, helytörténet, levéltárak, heraldika, numizmatika, oklevéltan és a kapcsolódó témák.

20 éves fordítási és 29 éves családfakutatói tapasztalatunkkal a lehető legjobban lefordítjuk szövegeit.

Kéziratok fordításához az átírás is szükséges, amelyről itt olvashat. Ha Ön  átírta kéziratát, annak fordítását is vállaljuk az átírás korrektúrázásával együtt, az eredeti irat képének megküldésével.

Iratolvasási eredményeinkről, tanácsainkról, érdekességekről olvashat blogunkon, valamint megtekintheti „Mi még ezt is lefordítottuk” galériánkat.

Fordítási árajánlathoz kérjük, az alábbi űrlappal töltse fel a fordítandó fájlt és adja meg elérhetőségét. Ha sürgős a munka, a megjegyzés rovatban adhat meg határidőt.

Kérjük, ha bármilyen információja van a szövegről (pl. hol találta, levéltári jelzet, tartalmi összefoglaló), azt ossza meg velünk a segédanyagok menüpontban, mert így gyorsabban készen leszünk és biztosabb, teljesebb lesz a kiolvasás. Ehhez is tud fájlt feltölteni, például az irat hátoldalát, amelynek nem kötelező kérni a fordítását, de nagyban segíthet.

Minimumár:  5000 Ft.