Archívum: Testimonials

Nagyon szépen köszönöm a gyors munkát, sokat segítettek nekem ezzel. Megfelelő szem, nyelvtudás és főként történeti szövegek olvasásának gyakorlata kell az ilyen, alig 190 éves szövegek elolvasásához. Önök bebizonyították, hogy rendelkeznek ezzel a nagyon fontos és napjainkban már oly ritka tudással. Azokkal a szövegekkel, amelyekkel valamilyen okból nem boldogulok, azokkal a jövőben is Önöket keresem meg. Remélem, hogy a View Full →

Continue reading

Nagyon köszönöm a fordítást. A család már régóta kíváncsi volt a végrendelet tartalmára, most megoszthattam ezt is velük.

Continue reading

Teljes mértékben elégedett vagyok a Historia Fordítás munkájával. Az átírásokat és a fordításokat mindig gyorsan és pontosan elkészítették. Amikor nehézség merült fel, a szöveg vagy annak részlete nem volt teljesen egyértelmű, konzultálva, közösen mindig sikerült megnyugtató megoldást találnunk. Ha a további kutatásaim során megbízható fordításra lesz szükségen, kizárólag hozzájuk fordulok.  

Continue reading

Köszönöm szépen a fordításokat. Ismét előrébb jutottam őseim felderítésében. Munkátokhoz további sok sikert kívánok!

Continue reading

Nagy örömöt szereztek, nem gondoltam, hogy el lehet olvasni és hogy értelmes szöveg jön ki belőle!!! A munkájukat melegen ajánlom mindenkinek.

Continue reading

Szeretném megköszönni a XVIII..századi nemesi iratok fordítását, megkaptam. Gyors és precíz munka. Köszönöm.

Continue reading

Nagy segítség a családfa-kutatásban, hogy Judit olyan bejegyzéseket is ki tudott olvasni, amiket nekem nem sikerült. Ezzel nagy előrelépést értem el a felmenőim azonosításában az anyakönyvekben.  

Continue reading