Archívumok: Testimonials

Köszönöm szépen a fordításokat. Ismét előrébb jutottam őseim felderítésében. Munkátokhoz további sok sikert kívánok!

Continue reading

Nagy örömöt szereztek, nem gondoltam, hogy el lehet olvasni és hogy értelmes szöveg jön ki belőle!!! A munkájukat melegen ajánlom mindenkinek.

Continue reading

Szeretném megköszönni a XVIII..századi nemesi iratok fordítását, megkaptam. Gyors és precíz munka. Köszönöm.

Continue reading

Nagy segítség a családfa-kutatásban, hogy Judit olyan bejegyzéseket is ki tudott olvasni, amiket nekem nem sikerült. Ezzel nagy előrelépést értem el a felmenőim azonosításában az anyakönyvekben.  

Continue reading

Egy címeradományozó levélről kaptam alapos, szép átírást és fordítást. Nagyon elégedett vagyok a munka minőségével, a gyors teljesítéssel és korrekt árral is. Köszönöm!  

Continue reading

Ha hiteles és megbízható fordításra van szükségem, mindig Judithoz fordulok. Gyors, precíz és korrekt, mindezeken felül elképesztőek azok a nyelvi ismeretek, amiknek birtokában van. Meleg szívvel ajánlom őt minden kutatónak.  

Continue reading

Miért a Historia Fordítást választottam? A családkutatás és fordítás területén nagyon sok részterületre, illetve azok kombinációjára kínál együttműködést. Az együttműködés során tapasztaltak címszavakban: Gyors, pontos, együttműködő, segítőkész. Mindent köszönök.  

Continue reading

A családom 1619-ben keltezett címeres levelének vármegyei átiratával magam próbálkoztam, de rájöttem: még ha az írás kiolvasásában van is tapasztalatod, pusztán szótárazással nehéz boldogulni. Egy profi munkája más szint. Judit sokoldalú, szerteágazó ismeretekkel bír, mint például a címerleírás fordításához a heraldikai szabályokban való jártasság. Ráadásul a rábízott feladatot gyorsan elvégezte. Munkáját ezúton is köszönöm!  

Continue reading
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com