Archívumok: Testimonials

Customer Testimonials

Jóna Sándor

A kassai levéltárból előkerült a családom 1619-ben keltezett címeres levelének vármegyei átirata (az eredeti a címerrel együtt nincs meg). Eleinte magam próbálkoztam, de rájöttem: még ha az írás kiolvasásában van is tapasztalatod, pusztán szótárazással nehéz boldogulni. Egy profi munkája más szint. Judit sokoldalú, szerteágazó ismeretekkel bír, mint például a címerleírás fordításához a heraldikai szabályokban való…

Continue reading

Gál István

Miért a Historia Fordítást választottam? A családkutatás és fordítás területén nagyon sok részterületre, illetve azok kombinációjára kínál együttműködést. Az együttműködés során tapasztaltak címszavakban: Gyors, pontos, együttműködő, segítőkész. Mindent köszönök.

Continue reading

Philpott Beatrix

Ha hiteles és megbízható fordításra van szükségem, mindig Judithoz fordulok. Gyors, precíz és korrekt, mindezeken felül elképesztőek azok a nyelvi ismeretek, amiknek birtokában van. Meleg szívvel ajánlom őt minden kutatónak.

Continue reading

Kálmándy Éva

Egy címeradományozó levélről kaptam alapos, szép átírást és fordítást. Nagyon elégedett vagyok a munka minőségével, a gyors teljesítéssel és korrekt árral is. Köszönöm!

Continue reading

Juhász Piroska

Nagy segítség a családfa-kutatásban, hogy Judit olyan bejegyzéseket is ki tudott olvasni, amiket nekem nem sikerült. Ezzel nagy előrelépést értem el a felmenőim azonosításában az anyakönyvekben.

Continue reading

A történeti munkát jelentősen segítitek, hogy a kéziratos latin szövegből megérthető fordítást csináltok. Köszönöm Salgótarjánból

Continue reading
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com